Onze activiteiten

Ontdek hier alle Chirojongens Baal activiteiten die we organiseren voor al onze leden

Chiro-agenda

LEDENWERVING

Kom dan met ons mee spelen, kampen bouwen, je verkleden, knutselen, tochten maken, gek doen, … op de CHIRO!!!  Elke week wacht er weer een nieuwe verrassing en een groot avontuur! En dat kan bij Chirojongens Baal. Wil je weten waar je ons kan vinden? Klik dan hier.

Lijkt je dit allemaal best leuk?

Kom het dan eens uitproberen op zondag 17 september 2023. We maken plezier van 14 tot 17 uur. Je kan dan ook kennismaken met je nieuwe leiding en groep. Breng gerust ook een hoop vriendjes mee!

Pannenkoeken!

Van 17 tot 18 uur trakteren we je bovendien op een pannenkoek. En ook je ouders mogen gerust meekomen, zij kunnen bij een koffie en/of pannenkoek kennismaken met de leiding!

Lukt 17 september niet?

Kan je zondag 17 september niet? Geen nood, je bent altijd welkom tijdens de volgende zondagen van september om een kei toffe chirozondag te beleven!

Zeker meebrengen:

Vergeet je vuile speelkledij niet en je ingekleurde tekening.  En misschien win jij wel die mooie prijs! Hopelijk tot zondag!

Vele CHIROgroetjes

Wij, wij zijn van de Chiro!
Verveelt je kind zich soms op zondag?

Op zondag 20 november 2022 is het weer tijd voor Christus Koning, het grote feest van de Chiro’s! 
Dat vieren we uiteraard met een supertoffe dag!

CHRISTUS KONING

ZONDAG 20 NOVEMBER

We verwachten iedereen in uniform om 10 u aan de parochiezaal van Baal, waar we starten met een korte bezinning. Uiteraard zijn alle mama’s, papa’s, broers en zussen, oma’s en opa’s ook van harte welkom. En nodigen we jullie bij deze ook uit voor dit mee te vieren!

’s Middags eten we allemaal samen frietjes met een curryworst, een lunchpakket is dus niet nodig. 

Wat breng je mee?

In de namiddag gaan we samen op uitstap, wat we juist gaan doen is nog een grote verrassing, maar hieronder vind je alvast een overzicht van wat je moet meebrengen:

  • Pinkels, Sloebers en Speelclub: een rugzakje met een drankje en eventueel een tussendoortje. (geen zakgeld)
  • Kwik, Rakkers, tippers en toppers: zwemgerief (handdoek, bikini, zwembroek, eventueel brilletje…), eventueel drankje en tussendoortje (geen zakgeld) Misschien wel een muntstuk van €1, altijd handig voor dat kastje om uw kleren in te doen.
  • Tiptiens, Kerels en Aspiranten: beetje zakgeld

Wat kost het?

De kostprijs voor deze megaplezante dag (frietjes en activiteit) is 10 euro voor sloebers & speelclub, rakkers, en toppers. Kerels en aspiranten betalen 15 euro. Dat geld mag je de dag zelf betalen aan je leiding.

We zullen rond 18 u terug zijn op de parking van het kapelletje in Baal (naast Buurtwinkel Luc).

Hopelijk tot dan!

SINTERKLAAS

ZONDAG 4 DECEMBER 2022

Er zijn dit jaar geen stoute kinderen!  Op zondag 4 december 2022 is het dan ook eindelijk weer zover: dan krijgen we bezoek van Sinterklaas en zijn zwarte pieten!

Voor de jongste groepen:

  • Sloebers en Speelclub worden om 14 uur door de zwarte pieten op het Chiroheem van de meisjes (in de Geertruimoerstraat) verwacht. De Chiro eindigt voor hen zoals gewoonlijk om 17 uur (bij de meisjes).
  • Rakkers worden om 14 uur op het chiroheem van de jongens (in de Schaluinstraat), zij eindigen hun chirozondag ook op het chiroheem van de meisjes om 17 uur.

Voor Toppers, Kerels en Aspiranten

Voor de toppers, kerels en aspiranten komt de Sint al op vrijdag 2 december.

  • Toppers, kerels en aspiranten: worden om 18.45 uur bij de bowling in Keerbergen verwacht (Putsebaan 198, 3140 Keerbergen) verwacht.
  • Om 21u30 mogen zij ook op de bowling terug opgehaald worden.

Hopelijk tot dan!

Hij komt... Hij komt, de lieve goede Sint!

Onze eetdag samen met Chiromeisjes Baal.

EETDAG

ZONDAG 5 MAART
Deze eetdag gemist? Geen paniek, volgend jaar zijn wij er terug!

Op zondag 5 maart 2023 organiseren wij, samen met de Chiromeisjes, onze jaarlijkse eetdag.

Wat staat er op't menu?

 Van 11.30 u tot 19:30 u kan je er lekker stoofvlees, overheerlijk koninginnenhapje of spaghetti komen eten. Maar natuurlijk kan je ook kiezen voor een gezonde koude schotel of soep. Voor de allerkleinsten voorzien we een curryworst met frietjes en groentjes.

En als kers op de taart zijn er uiteraard ook onze desserten: ijsjes of rijstpap. Voor lekkere pannenkoeken kan je natuurlijk ook bij ons terecht.  

Tot dan!

Dia-avond

VRIJDAG 5 MEI 2023

In mei organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze dia-avond. Hier kom je alles te weten over ons chirokamp, foto’s van het kamp van vorig chirojaar en het kampthema. Dit jaar valt de dia-avond op vrijdag 5 mei in de parochiezaal. De deuren gaan om 18u30 open. We beginnen eraan om 19u00.

Info kamp

Op onze dia-avond kom je alles te weten over het kamp:

  • Hoe verloopt een kamp?
  • Naar waar gaan we dit jaar op kamp?
  • Wat is het kampthema dit jaar?

Chirojongens Baal

Schaluinstraat 71a

3128 Baal

info@chirojongensbaal.be

%d bloggers liken dit: